Om denne blog

PERSONEN BAG BLOGGEN
Jeg hedder Thomas og er i midten af 30’erne. Jeg har rejse rigtig meget rundt i verden og boedet i Nice Sydfrankrig, Tel Aviv i Israel og senest 5 år i New York. Jeg har været forretningsmand og gik hverdag med et mørkt jakkesæt, hvid skjorte, manchetknapper, designer slips, og ny-pudsede sko. Tog tilmed en HD eksamen på 4 lange år på Copenhagen Business School.

Men så besluttede jeg mig for at blive film producer istedet for at lave noget helt andet. Kronen på denne beslutning var at jeg fysisk brændte alle mine jakkesæt. Det var både et slags symbol på hvem jeg var og ikke var, men i høj grad at dette skulle markere en ny begyndelse og en ny start. Jeg beholdt godt nok mine slips, men der var et par Hugo Boss og Donna Karan habitter som jeg nu må indrømme at jeg fortrød lidt at jeg brændte.

BLOGGEN
Hvad der startede ud som tidsfordriv, er nu så småt vokset til at blive en hoppy. En hoppy som jeg virkelig holder af. Jeg forsøger at skrive så mange originale indlæg. En del af dem bliver skrevet efter jeg har faldet over et eller andet interessant på nettet, i supermarkedet eller i bussen. En af mine kæpheste er at at krydre bloggen med masser af billeder. Over tid har min fokus for denne blog koncentreret sig mest om mode, film og fotografi. Men også emner som adoption, sport, politik og andre ting kommer med hvis jeg synes det er interssant. For hvis jeg synes at det er interessant, må andre jo også synes det.

Det har være en fornøjelse at holde mig i tæt kontakt med mine læsere, så skriv endlige mange kommentarer.

KONTAKT
I er velkomne til at skrive kommentarer, men I kan også sende mig en email til: producer (a) shoutingcow.com

BILLEDER
Langt de fleste billeder på bloggen er billeder jeg selv har taget med mit Canon 5D. Enkelte billeder af andre fotografer kontakter jeg direkte og spørger om lov til at bruge dem på min blog. Som tak får de et link tilbage til deres hjemmeside. I meget enkelte og få situationer har jeg brugt nogle billeder som jeg har fundet på nettet hvor jeg ikke har kunne finde fotografen. Skulle han eller hende dukke op og ikke ønske at jeg bruger hans/hendes billeder, så send mig en email og så tager jeg dem væk med det samme. I er velkomne til at bruge mine billeder til jeres blogs så længe I husker at kreditere mig som fotograf og give mig et link tilbage til min blog. Hvis I vil bruge billederne kommercielt, så kontakt mig for billeder i højere opløsning og for en fair pris.

Most of the photos in this blog are my own, some of them I have used by permission of the photographer. In a rare occation, I have not been able to track down the photographer, so if you wish me to take these photos offline, let me know, and I will have them removed immediately. If you whish to use my photos for blogs, please give me a photo credi and a link back to this blog. For commercial use, please contact me directly for high rez photos and a fair price.

INVITATIONER, EVENTS, PRODUKTER M.M.
Fra tid til anden bliver jeg kontaktet af firmaer som ønsker at købe plads på min blog for at reklamere for deres produkter. Hvis det er produkter som jeg kan stå inde for, så får de lov. Andre gange bliver jeg tilbudt produkter eller bliver inviteret til forskellige produktevents, og hvis det kan have en relevans for mine læserer så takker jeg pænt ja tak, men kan ikke på forhånd tilkendegive hvad jeg vil skrive om deres produkt eller love at jeg kun skriver positive ting.

Reklamer
Kommentarer
 1. Britt siger:

  Hej
  Må jeg bede om kontaktinformation – den kan jeg ikke se på siden?

 2. The lost days siger:

  Great blog, very interesting!

  //thelostdays.wordpress.com

 3. Irene Olsen siger:

  Hej Thomas. Det er en stor fornøjelse at følge og læse din Blok.Jeg er jo en ældre dame på 63 år,men syntes jeg får en god viden om hvad der sker. Knus Irene

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s