Copenhagen Fashion Week søger ”CFW CREW” til modeugen i august 2009

Posted: juli 8, 2009 in Event, Mode
Bitte Kai Rand Spring Summer 09. Fotograf: Thomas Yong

Bitte Kai Rand Spring Summer 09. Fotograf: Thomas Yong

Vi søger fuldtidshjælpere til Copenhagen Fashion Week SS10 d. 5 – 9 august 2009. Du vil få rig mulighed for at prøve kræfter med mange sider af den danske modebranche i denne uge.

Dig: skal være omstillingsvant, have et højt stressniveau og være villig til at arbejde hårdt. Du skal have masser af gå-på-mod og være i stand til at arbejde selvstændigt.

Du skal være indstillet på at arbejde mere end 8 timer om dagen.

Mulige arbejdsopgaver: Distribution af modeugeavisen DANSK Daily og CFWeekend programmet, som distribueres til messerne, modeshows, samt diverse butikker, cafeer, hoteller og restauranter i København. Purserassistent på pressebussen som kører pressen til de forskellige shows. Driver til vores journalister og fotografer, samt meget andet.

Copenhagen Fashion Week Copenhagen Fashion Week er et selskab under Danish Fashion Institute. Det er DAFI’s primære formål at agere netværksfacilitator for den danske modebranche og herigennem styrke branchen, således at Danmark bliver den 5. kompetenceklynge inden for mode på globalt plan. Her er CFW et af de vigtigste værktøjer til at promovere og positionere dansk mode nationalt og internationalt. Copenhagen Fashion Week er blevet nordeuropas største begivenhed med mere en 52.000 besøgende fra hele verden. Over 1100 udstillere og 2300 forksellige brands som bliver præsenteret på de fire messer: CIFF i Bella Center, CPH Vision i Øksnehallen, Terminal 2 og Gallery i Forum. Der er mere end 30 shows i kalenderen og således er Copenhagen Fashion Week en international platform for tidens bedste designere.

For flere oplysninger om Danish Fashion Institute kan du besøge vores websites http://www.danishfashioninstitute.dk, http://www.copenhagenfashionweek.com. og http://www.copenhagenfashionweekend.com Send en kortfattet ansøgning pr. mail til projektkoordinater Emilie Møller, emilie@danishfashioninstitute.dk, hvis du er interesseret.

Hvis du vil høre nærmere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Emilie Møller via mail. Oplys venligst om du har kørekort – nogle af arbejdsområderne vil kræve kørekort. Jobbet er ulønnet.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s