Fantastiske gaver til manden/kvinden som har alt!

Posted: april 7, 2009 in Event, Gadget
Tags: , , , , , , , , , ,

Bloggen er flyttet til:

www.skarpenyheder.dk

Hvor ofte har du ikke brugt tid på at finde den originale gave til manden/kvinden som har alt. Nu tilbyder en ny dansk website løsningen. Exprise.dk tilbyder således gaver til både personer og for firmaer.

Over 16 forskellige wellness behandlinger for krop og sjæl tilbydes hos Exprise.dk

Over 16 forskellige wellness behandlinger for krop og sjæl tilbydes hos Exprise.dk

For eksempel er der over 16 forskellige typer af wellness behandlinger for krop og sjæl deriblandt Chokolademassage. Chokolademassage er en helt speciel kropsbehandling hvor der nydes godt af chokoladens evne til at blødgøre og nære huden. En unik oplevelse for krop og sjæl, og gavemodtageren kan se frem til en afstressende og fugtgivende behandling. Gavekort for en person kr. 995,- (varighed 70 minutter).

Hvem kunne ikke tænke sig at sidde bag rattet på en rigtig Formel 1 racer?

Hvem kunne ikke tænke sig at sidde bag rattet på en rigtig Formel 1 racer?

For de fartglade tilbyder Exprise.dk en ekstrem oplevelse bag rattet i en rigtig Formel 1 racer. Gavemodtageren får drømmen realiseret med denne uforglemmelige og ekstreme oplevelse. Formel 1-racerne er henholdsvis en Jaguar fra 2000, tidligere kørt af Eddie Irvine og Pedro de la Rosa samt en Jordan fra 2002, tidligere kørt af Takuma Sato og Ralph Firman. Vi sørger som altid for at gavemodtageren får den fulde oplevelse!

Den ultimative gave: at flyve en MIG 29 jetfly!

Den ultimative gave: at flyve en MIG 29 jetfly!

Og så til manden som har alt. Dette er gaven som vil gøre ham til verdens lykkeligste mand, og som også vil være dig evig taknemmelig i gennem resten af dig liv. Her er naturligvis tale om den ultimative drømmetur til Rusland, hvor gavemodtageren skal ud på kanten af verdensrummet i en MIG 29.

Gavemodtageren kommer til at sidde ved joysticket i et af Ruslands mest avancerede jagerfly, MIG 29, som er meget lig F-18 og F-16, hvor sidstnævnte bl.a. anvendes af det danske luftvåben. MIG-29 er en altvejrsjager som i dag er rygraden i flere landes luftvåben, den har fantastiske manøvreegenskaber og kan uden problemer accelerer fra en F-16. Der flyves op til 60.000 fod (20 km) over jordoverfladen hvor jorden er blå under dig. Dette er et rigtigt astronaut-eventyr.

Turen starter i Danmark, hvor gavemodtageren i selskab med en personlig dansk guide flyver til Moskva. Oplevelsen varer i alt 4 dage med indkvartering på minimum et 4-stjernet hotel.

Flyvningen foregår i sikre rammer sammen med en højtuddannet instruktør på en flybase uden for Moskva. Her har vi tilladelse til at besøge det Russiske Institut for Luftfart som står for gennemførelsen af oplevelsen.

Reklamer
Kommentarer
 1. JuleBlog siger:

  God artikel. Jeg har også lavet en guide til køb af “gaven til manden der har alt” – håber den kan bruges: http://www.juleblog.dk/top-5-gaver-til-ham-der-har-alt-191.htm

 2. lavanda siger:

  En total-oplevelse der tåler at blive gentaget
  .
  .
  Candlelit dinner for 2 på et autentisk Fransk slot

  Restauranten er end ikke åben for offentligheden, men kun for slottets gæster. Såfremt det ønskes arrangerer slottet gerne en vild romantisk aften med gourmetmenu, tilhørende franske vine, kaffe & cognac o.s.v

  Der er selvfølgelig tændt op i den store åbne pejs – der er lagt op til romantik.
  I sidder i en af de Franske myndigheders beskyttet riddersal fra d. 16 årh. ved et veldækket bord med hvid dug og starinlys og egen privat tjener i 3 til 4 timer.

  Bagefter den velsmagende kulinariske oplevelse med de bedste lokale råvarer der findes, serveres der naturligvis kaffe og den bedste franske cognac foran den knitrende pejs.

  En romantisk middag for to personer med privat tjener foran pejsen i den enestående restaurant – koster kun 75€ eller 105€ pr. person incl. vin.
  En overnatning på det atmosfære fyldte slot kan reserveres fra kun 140€ pr par.

 3. Louise siger:

  Puha, tror kæresten ville blive glad for en tur i f16 fly!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s