Forfatter Michael Crichton død – nyt manuskript fundet i computer

Posted: april 6, 2009 in Bøger
Tags: , , , , , , , , ,
Montage af best seller forfatter Michael Crichton's romaner.

Montage af best seller forfatter Michael Crichton's romaner.

Jeg har lige opdaget at en af mine favorit forfattere døde i November 2008. Jeg taler nemlig om Michael Crichton. Han var bestseller forfatteren af så kendte romaner som: Jurassic Park, The Lost World, Disclosure. Ud over at mange af hans romaner også blev filmatiseret og blev store blockbuster hits, udgav han også bogen “Five Patients” som senere blev forlægget til TV serien E.R (Skadestuen). Han døde i Los Angeles af cancer i en alder af 66 år.

Da han skrev på sin sidste roman, Next, så viste det sig at han også samtidig skrev på en anden roman,  Pirate Latitudes, som handler om piraten Hunter og Jamaica’s guverør og deres fælles plan til at angribe en spansk  galleon skib fuld af skatte.

Denne nye roman blev fundet i Michael Crichton’s computer af hans assistent. Og sikke en skat. Den vil blive udgivet på forlaget: HarperCollins i November 2009.

Men den efterladte skat stopper ikke her, fordi Crichton var også 1/3 færdig med en ny techological thriller som han jo var mesteren i at skrive. Forlaget HarperCollins søger nu med lys og lygte efter en ny forfatter som kan skrive bogen færdig.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s