Madonna's adoption af Mercy fra Malawi bliver ikke til noget.

Madonna fik afslag på adoption af Mercy James fra Malawi.

Så faldt afgørelsen. Selv dronningen af pop Madonna og hendes mange penge kunne ikke påvirke Malawis domstole til at lade hende adoptere den 4-årige pige Mercy James fra Malawi.

Ifølge nyhedsbureauet Reuters har det spillet ind i Malawi højesteret’s afgørelse, at der i Madonna’s første adoptionssag efterfølgende kom beskyldninger om korruption.
Som en interessant punkt i afgørelsen var den offcielle begrundelse for at Madonna ikke kunne adoptere, at hun ikke var en statsborger i Malawi, og dermed betyder det at Malawi ikke længere vil sende deres børn til vestlige lande for adoption.
Der var ellers forlydninger om at Madonna godt kunne få lov til at adoptere, men takket være adoptions organisationer var presset alligevel for stort til at give efter.
Dette betyder at varetagelse af barnets tarv alligevel er større og mere nuanceret end mange skulle tro. For der hersker stadig en stærk blind tro i de vestlige lande, at børn fra U-lande vil få det meget bedre i vestlige lande end der hvor de kommer fra. Domstolen i Malawi’s afgørelse sår dermed tvivl om dette udsagn.
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s