Hvornår kommer Red Bull til Danmark

Posted: marts 29, 2009 in Event, Mad
Tags: , , , , ,
Lindsay Lohan drikker også Red Bull

Lindsay Lohan drikker også Red Bull. Foto: Pacific Coast News.

Jeg tror ikke jeg er den eneste som sidder en Søndag formiddag og har lyst til en Red Bull for at kick-starte dagen. Faktisk kan jeg komme i tanke om rigtig mange gange hvor jeg har lyst til en Red Bull. Rigtig mange gange hvor man er på film optagelser og enten skal møde så tidligt at det stadig er nat, eller hvor man skal være oppe så sent at man tænker på hoppende får hele tiden. Her ville en Red Bull gøre underværker.

Red Bull er nemlig stadig ulovlig i Danmark, Norge, Uruguay. I Frankrig har man tilsat vitaminer således at Red Bull nu er lovlig i Frankrig pr. den 1. januar 2008. Men måske går der ikke så lang tid før vi her i Danmark kan nyde de svalende og ikke mindst opkvikkende dråber fra Red Bull. For nogle af de strikse regler som tidligere har gjort Red Bull ulovlig i Danmark er blødt lidt op. F.eks. er det nu også i Danmark lovligt at tilsætte vitaminer i drikkevarer. Det har medført at Coca Cola Light Plus er blevet lovlig og nu kan købes fra den 1. Januar 2009.

En anden ting som også er lovlighjort er Shark Energy Drink som også indeholder mange af de samme ting som Red Bull, såsom taurin og vitaminer. Efter opblødningen kan det være at man snart kan finde Red Bull i Danmark.

Lad os alle krydse fingre!

Reklamer
Kommentarer
 1. Wordpad siger:

  Kunne være nice for os der sidder og nørder cs hver anden weekend med kammeratterne 😛

 2. red bull lover siger:

  Hehe… NØRD !!!
  men god stil alligevel 😀

  red bull ville gøre underværker for dansk økonomi. så skal man ikke bruge finanser på gensing, kosttilskud osv. for at kunne få, bare en smule overskud i hverdagen..
  men hvor går grænsen? skal det kontrolleres? eller skal folk have lov til at bruge det som de har lyst til? det vil kunne betragtes som en slags speed (amfetamin).
  skal det så også være lovligt? distribueres af statskontrollerede forhandlere, som sørger for at kvaliteten er iorden, og det ikke er ren gift, de unge i nattelivet putter i sig?
  det ville også sætte en stopper for en ordentlig omgang kriminalitet, gadeprisen ville falde til 0, da det vil være meget billigt for staten at fremstille..

  en god ide måske.. men hvordan kommer det ud til folketinget, eller dem der skal tage beslutning om sådan nogle ting?

  red bull lover

  • Sully siger:

   Lær din fucking baggrundsviden tard!! det er jo ikke fucking amf! Og hvad fuck vil det gøre for kriminaliteten!? er du dum?? at det bliver distrubueres af statskontrollerede forhandlere er jo det der gør det lovligt!! du stiller kraftedme mange dumme spørgsmål! L2p

 3. thekapow siger:

  det har længe været dokumenteret at stoffet taurin kan lede til dødsfald hos folk med hjerteproblemer og stoffets effekt kan forøges hvis drikken blandes med alkohol + det høje koffein indhold, så stop nu for pokker med at prøv at bagatalisere drikken med skriverier om vitaminer osv.. der er en grund til at den er ulovlig og den bliver ikke lovlig, det er absolut fornuftigt at den ikke er lovlig og det er nettop til debat i både england og tyskland om det er fornuftigt at den markedsføres.. samme forbud burde have været indført på tobaksområdet for længe siden.

 4. Bodybuilder siger:

  der er jo mange ting der er farligt for folk med dårligt hjerte så hvis man har dårligt hjerte burde man bare styre uden om produktet..

 5. Frederik Samberg siger:

  RED BULL RAMMER DE DANSKE BUTIKKER/KIOSKER/TANKSTATIONER OSV PÅ MANDAG!!! 😀 😀 😀

  (d. 26. oktober 2009)

 6. Red bull siger:

  YEEES! så skal jeg lige købe nogen med hjem fra arbejde! 😀

 7. Morten siger:

  Frederik Samberg?! det var jo løgn?! 😀
  der kom jo ingen Red Bull til Danmark den mandag?
  HVORNÅR KOMMER RED BULL TIL DANMARK!! (KBH ALTSÅ)

 8. jens-christian siger:

  hehe jeg kan købe den i morgen tirsdag d.17-11-09 i metro

 9. margrethe siger:

  Hvem forhandler Redbull i Danmark??? Kan ikke finde et dansk firma for Redbull

 10. Thomas siger:

  Jeg var i Netto idag på Toftegårds Alle i Valby og købte 3 dåser Red Bull. Så er der serveret!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s