Har Madonna, Angelina Jolie og Brad Pitt adoptionstrend taget overhånd?

Posted: marts 29, 2009 in Adoption, Gossip, Politik
Tags: , , , , , , , , , , ,
Angelina Jolie og Madonna med deres adopterede børn.

Angelina Jolie og Madonna med deres adopterede børn.

Adoption er igen blev hot stuff i medierne. Og når kendiser og celebrities adopterer er det altid gode nyheder. Og det ville også have været fint med mig, hvis de ellers brugte deres kendis og celebrity status til at belyse adoption mere nuanceret. Desværre ender det altid i alt fra hvad man næsten kan kalde PR stunts til PR katastrofer.

Nu læser man for eksempel igen at Madonna vil adoptere et barn fra Malawi. Det vil blive hendes andet barn som er adopteret. Madonna takket være sin status ville kunne være en fremragende tals person for adoption. Men adoptionen af hendes første barns var ikke helt en almindelig sag, da hun blev beskyldt for alt lige fra bestikkelse til bortførelse.

Madonna med sit adoptivbarn David

Madonna med sit adoptivbarn David. Foto: Dailymail

Til Netscape Celebrity siger Madonna at:

“Efter jeg lærte at der var over en million børn uden forældrer i Malawi, var det mit ønske at åbne vores hjem og hjælpe et barn flygte fra det ekstreme og hårde liv i fattigdom og på en god måde forøge vores familie.”

Jeg bliver så træt af det verdens syn at adoption er måden at redde verden på. Det er det ikke. Måske vokser et barn op i bedre omgivelser, men hvis man virkelig ville redde verden, så kunne en som Madonna måske redde flere ved enten at donere nogle af hendes mange penge til en hjælpe organisation som UNICEF, eller måske blive en protektor for en adoptions organisation.

Angelina Jolie med famile. Foto:

Angelina Jolie med famile. Foto: theinsider

Jeg er bare bange for at denne nye kendis og celebrity trend med at adoptere, sætter forkerte tanker igang for almindelige forældre som også ønsker at adoptere. Det kan være de ligesom med Madonna tror at de kan redde verden, eller at de tror at det at adoptere er en let måde at få børn på.

Woody Allen med Soon-Yi Previn og deres 2 døtre Manzie og Bechet.

Woody Allen med Soon-Yi Previn og deres 2 døtre Manzie og Bechet.

Måske det mest mærkelige eksempel på kendis eller celebrity adoption er Woody Allen. Hans kone Mia Farrow havde adopteret Soon-Yi med Andre Previn fra et tidligere ægteskab. Mens Woody Allen og Mia Farrow var sammen i 12 år, var Soon-Yi således hvad man vel kan sige være Woody’s stedfar. I 1997 gifftede Woody Allen sig med Soon-Yi.

Reklamer
Kommentarer
  1. Whatever siger:

    Lol, hvad er lige dit problem med adoptering ? oO
    Ja uha hun tager sig af børn uden forældre- Farligt! ? 8o
    Like Not .___.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s