Kom til Sneakbar 3. april og se nye filmtalenter

Posted: marts 27, 2009 in Event, Film
Tags: , , , , , , , , , , , ,

Fredag d. 3. april inviterer Filmværkstedet til SneakBar-arrangement i Cinemateket. Der vises 4 premierefilm produceret af Danmarks nye talentfulde filmskabere med støtte fra Filmværkstedet på Det Danske Filminstitut.

Filmene vises fredag d. 3. april. kl. 19.15 og 21.45 i Cinemateket, Gothersgade 55, samt fredag d. 17. april. kl. 19.15. Der er fri entré – Billetterne kan bestilles i Cinemateket på telefon 33 74 34 12 fra d. 24. marts. SneakBar er tilladt over 15 år.

Her er lidt information om filmene:

"Bona Fide" instrueret af:

"Bona Fide" instrueret af: Andreas Thaulow

BONA FIDE
Instruktør: ANDREAS THAULOW
Peters kæreste, Johanna, er pludselig blevet meget religiøs. Hun har inviteret en svensk præst for at hjælpe hende med at omvende Peter, der ikke er særligt religiøs. Da omvendingen mislykkes forsøger præsten at overtale Johanna til at forlade Peter. Det får Peter til at tage kampen op.

"Den Sidste Badeanstalt" instrueret af: Camilla Magid

"Den Sidste Badeanstalt" instrueret af: Camilla Magid

DEN SIDSTE BADEANSTALT
Instruktør: CAMILLA MAGID
Et portræt af herreafdelingen på Sjællandsgade Bad, der har eksisteret siden 1917. Tidligere stod folk i kø for at få et hurtigt bad. Nu er de fleste af badets gæster forsvundet. Men stedet er mere end bare et bad. Det er samlingspunkt for en gruppe mennesker, der ikke er plads til ret mange andre steder. Filmen følger bademesteren Tommy og gæsternes hverdag i badet, hvor man bruger et par timer på at gå i sauna, tage brusebad og vigtigst…at tale med hinanden.

"Sangen" instrueret af: Daniel Kragh-Jacobsen

"Sangen" instrueret af: Daniel Kragh-Jacobsen

SANGEN
Instruktør: DANIEL KRAGH-JACOBSEN
9-årige Sebastians forældre er ved at gå fra hinanden. En dag finder han en kærlighedssang, som hans far engang skrev til moderen. Sebastian beslutter sig for at redde forældrenes forhold, og prøver at lokke faderen til at skrive en ny sang. Da faderen ikke vil, beslutter Sebastian sig for selv at gøre det. Men kan han trodse sin far?

"Black Heart" instrueret af: Ada Søby

"Black Heart" instrueret af: Ada Bligaard Søby

BLACK HEART
Instruktør: ADA BLIGAARD SØBY
’Black Heart’ er en film om mentale efterveer. Den følger tre new yorkere, som hver især bestræber sig på at behandle et personligt tab. Den fjerde karakter er New York, som forsøger at komme sig efter 9/11-tragedien og det sår, der stadig eksisterer.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s