Kate Moss Styling Tips

Posted: marts 22, 2009 in Mode
Tags: , , , , ,
billede fra katemosstopshop.com

billede fra katemosstopshop.com

Kate Moss giver styling tips på Katemosstopshop.com.

1. Se aldrig ud som om du har forsøgt for meget eller rettere lad være med at prøv for hårdt. At blande forskellige tøjstile kan tilføje en meget mere personlig stil til dit outfit.

2. Vær modig og prøv også nye frisurer! Det kan totalt ændre dit look bare for en dag og inspirere hvordan du ser på din gardarobe.

3. Bland gammelt med nyt – mulighederne er uendelige og det godt at træffe dine egne valg. For nylig til en vens bryllup, blandede jeg en smuk Chanel maxi kjole med en antik blå fløjl kappe og et par kæmpe tyrkiske øreringe som gav kjolen et total unik look.

4. Tag ikke vintage eller secondhand for hvad det er eftersom det kan blive modificeret på mange forskellige måder. Jeg har ofte skåret kanten af på mange lange kjoler og lavet udskæringen dybere. Det hjælper at have en genial kjole designer, ellers må man gøre det selv!

5. Når du skal ud en aften, så tænk på hvordan du ankommer – Den tilfældige kombination med en udslidt læderjakke og en lang kjole med slæb, ser utrolig og ubesværet ud, og det gør en broderet aften jakke med dine gamle jeans også!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s