Drejeskive Mobiltelefon

Posted: marts 16, 2009 in Gadget
Tags: , , , , , ,
Drejeskive Mobiltelefon fra Sparkz Eletronics

Drejeskive Mobiltelefon fra Spark Eletronics

Det amerikanske elektronik firma Spark Fun Elektronics har lanceret en speciel mobil telefon til deres ellers lange linie af elektronik produkter. De har nemlig opkøbt gamle drejeskive telefoner fra 1950’erne og puttet deres sidste nye elektronik- og mobilkomponenter i. Resultatet er PORT-O-ROTARY. Det er altså en bærbar drejeskive mobiltelefon, som vejer lidt over 1 kg. Den både ligner en drejeskive telefon fra 1950’erne og lyder som en når den ringer.
Teknisk set har Spark Fun Elektronics tilføjet de komponenter som en almindelig mobil telefon har brug for: Antenne, SIM-kort holder, batteri og en masse andre elektronik komponenter til denne, ja, man fristes næsten at sige antikke telefon.

PORT-O-ROTARY fungerer ligesom en anden top moderne tri band GSM mobil telefon gør. Den finder selv det GSM net som passer til det land hvor du er, og som iøvrigt passer til dit SIM kort. Den kører på GSM frekvenserne: 900Mhz, 1800MHz og 1900MHz. De dækker over 90% af de lande som har mobil telefon dækning. Ud over at være en ægte
tri-band GSM telefon, så er den også en ægte international telefon ved at man kan ringe til telefonnumre som har up til 15 chifre. Ved at ringe “9” to gange, så genkender elektronikken at man forsøger at ringe udenlands og konverterer disse to “9” taller til et “+”. Herefter kan man bare taste landekoden og telefon nummeret.

Som om dette ikke var nok, så har kunder som har et forudbetalt SIM kort også mulighed for at bruge PORT-O-ROTARY ved at man nu også har mulighed for at taste sit PIN nummer. Ikke blot ser PORT-O-ROTARY cool og retro ud. Den er også let at installere. Faktisk kan man sikkert installere den op i mod 10 gange hurtigere end andre mobil telefoner som findes på markedet idag med deres indviklede menuer etc.

Med PORT-O-ROTARY skruer man bare 2 skruer ud af bunden af telefonen for at tage den ydre skal af. Man behøver ikke engang skruetrækker eller andet værktøj. Herefter ses tydeligt hvor SIM kortet skal indsættes. Så forbindes batteriet – et 2,000 mAmp Litium Ploymer batteri til telefonen, og til sidst tænder man bare på “on/off” kontakten. Herefter booter PORT-O-ROTARY op og begynder først at lede efter et Amerikansk GSM net, hvis den ikke finder det inden for 30 sekunder, så begynder elektronikken at lede efter andre GSM net. Når det rette net er fundet, så lyser en diode grønt. Herefter checker elektronikken om dit SIM kort har brug for en PIN kode. Hvis den har det, så ringer PORT-O-ROTARY tre gange, og så drejer du dit 4 chifrede PIN kode nummer.

Batteriet er et “State of the Art” batteri med en stand by tid på 4-5 dage. Batteriet er endvidere genopladeligt og der følger en speciel Spark Fun Electronics PORT-OROTARY batteri oplader, som med dioder angiver om batteriet oplader eller er klart.

Prisen er 299,00 USD plus porto.

For flere informationer og bestilling:
http://www.sparkfun.com/commerce/product_info.php?products_id=287

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s